Sterke punten

Onder het motto ‘Nummers kennen we niet. Klanten wél.’ doen we al sinds 1986 ons uiterste best om flexibel mee te denken met onze relaties en maatwerkoplossingen te bieden. Daarbij onderscheiden we ons ten opzichte van andere leasemaatschappijen met de volgende sterke punten.

Een solide onderneming

Koops Lease is een werkmaatschappij van Koops Furness nv. Een van de grotere automotive ondernemingen in Nederland. Gerenommeerde personenauto dealers onder de namen Fivan AutoFurness Car en Koops Auto, een groot aantal bedrijfswagendealers onder de naam Cosmo Trucks en schadebedrijven maken eveneens deel uit van deze onderneming.

Onafhankelijk

Koops Lease opereert volkomen onafhankelijk. U kunt dus zelf bepalen voor welk merk u kiest, bij welke dealer u de auto wilt aanschaffen en in onderhoud wilt geven. Logisch, want u zoekt natuurlijk bij voorkeur een dealer in de buurt van uw huis of bedrijf.

Het echte autogevoel

De mensen van Koops Lease zijn temidden van auto’s ‘opgegroeid’. Zij kennen auto’s van binnen en van buiten. Het zijn niet alleen goede financiële rekenaars, maar ook handige autotechnische regelaars, die precies weten hoe het bij dealers en schadebedrijven in zijn werk gaat.

Snel en efficiënt

Koops Lease houdt van korte lijnen. Natuurlijk in de eerste plaats met ú als klant. Zo kunnen afspraken efficiënt worden gemaakt. Daarnaast heeft Koops Lease door haar achtergrond heel directe contacten in de autowereld. Ook dat maakt dat er snel actie kan worden ondernomen.

Inspelen op de klant

Koops Lease hoeft het niet te hebben van ‘eenvoudige’ standaard oplossingen. Juist het inspelen op specifieke wensen van klanten zien de mensen van Koops Lease als een uitdaging. Dat maakt het vak leuk. En… zo bouwen we het best aan langdurige, trouwe relaties!

Een eigen autocentrum

In Almere beschikt Koops Lease over een groot eigen autocentrum. Met uitgebreide stallingsfaciliteiten en een wasstraat, waar af te leveren auto’s keurig kunnen worden schoongemaakt.

Ook Motor en Scooter Lease

Steeds vaker melden zich klanten die voor medewerkers een praktische oplossing zoeken als alternatief voor het openbaar vervoer. Dat kan: met Motor of Scooter Lease. In vele gevallen zelfs goedkoper dan een gewone reiskostenvergoeding. En voor de werknemer een stuk aantrekkelijker!

Scherpe tarieven

Nog steeds onderhoudt Koops Lease nauwe betrekkingen met vele merkendealers. Daardoor kunnen we de meest gunstige inkoopcondities afspreken. Bovendien hebben we riante afzetmogelijkheden voor de auto’s die na de contractperiodes terugkomen. We kunnen dus zowel calculeren op een lage inkoop als op hoge restwaardes. En dat resulteert natuurlijk zonder meer in gunstige leasetarieven. Ook voor ú!

Persoonlijke aanpak

Tussen de grote leasemaatschappijen wil Koops Lease zich onderscheiden door een zeer persoonlijke aanpak. Onder het motto ‘Nummers kennen we niet. Klanten wél.’ doen we ons uiterste best om flexibel mee te denken met onze relaties en maatwerkoplossingen te bieden. Zowel in financiële als in organisatorische zin.

Meer weten?

Bent u benieuwd hoe Koops Lease de persoonlijke dienstverlening in praktijk weet te brengen? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers. Deze zal u graag adviseren en natuurlijk een aantrekkelijke – concurrerende – offerte voor u opstellen.