Maatwerk

Vervangende auto

Bij (langdurige) reparaties zorgen we ervoor dat er een vervangende auto bij uw dealer klaarstaat.

Pech Onderweg service

Bij Full Operational Lease hoort automatisch, dat u zowel in binnen- als buitenland kunt rekenen op uitgebreide hulpverlening bij pech of een ongeval.

Stallingsservice

Wanneer een lease-auto tijdelijk overbodig is, kent Koops Lease een voordelige stallingsregeling. Gedurende de stallingsperiode (max. 3 maanden) betaalt u slechts 50% van het maandbedrag. En aan het eind van het contract wordt dan de leaseperiode verlengd met de periode dat de auto in stalling heeft gestaan.

Sale & Lease Back

Soms kan het voor een ondernemer noodzakelijk of verstandig zijn om de waarde die het wagenpark vertegenwoordigt liquide te maken, zodat het bedrijf het geld kan aanwenden voor de core business. In dat geval bestaat er de mogelijkheid de eigen auto(‘s) aan Koops Lease te verkopen en direct weer terug te leasen. Met deze Sale & Lease Back constructie draagt u het bezit over en geeft u de gehele exploitatie uit handen aan Koops Lease. Aan uw mobiliteit verandert echter niets.

Contractaanpassingen

Leasecontracten worden altijd afgesloten op basis van een gemiddeld aantal te rijden kilometers per jaar. Het probleem daarbij is dat het ‘jaargemiddelde’ van tevoren meestal moeilijk in te schatten is. Koops Lease heeft daarom de flexibele regeling ingebouwd dat elk jaar het contract kan worden bijgesteld op basis van het aantal verreden kilometers. Wanneer de jaarkilometrage dan belangrijk blijkt af te wijken, doet Koops Lease u een voorstel voor een contractaanpassing. Zodat u altijd een gunstig leasetarief betaalt en niet verrast wordt door naberekeningen aan het eind van het contract.

Haal- en brengservice

Makkelijk bij het in of uit dienst treden van werknemers. Wanneer u dat wilt, regelt Koops Lease zelf het halen en brengen van de auto.

De Multi Tank Card

Gemiddeld worden de totale kosten van een lease-auto voor maar liefst 20 tot 25 % bepaald door de brandstofkosten. Een goed beheer van die kosten kan dus flinke besparingen opleveren. De Multi Tank Card is daarbij een ideaal hulpmiddel. Het biedt veel betaalgemak en tegelijkertijd verschaft het een perfect inzicht in de brandstofkosten in relatie tot de gereden kilometers. Het spreekt vanzelf dat de Multi Tank Card (die bij ruim 3.600 benzinestations als betaalmiddel kan worden gebruikt) onderdeel kan uitmaken van elk contract van Koops Lease.

Vakkundig en voordelig

Koops Lease is een leasemaatschappij die voortgekomen is uit het autodealerbedrijf. Daardoor kent Koops Lease alle ‘ins’ en ‘outs’ van het kopen, verkopen, repareren en onderhouden van auto’s. En wat nog belangrijker is: we kennen precies de wensen van de klant, met name in zijn hoedanigheid van autobestuurder. We weten hoe belangrijk de auto is voor de mobiliteit van (zaken) mensen. En we weten hoeveel waarde men hecht aan snelle, professionele en betrouwbare service.