• Home
  • /
  • Over Koops Lease

Over Koops Lease

Koops Lease is een middelgrote universele leasemaatschappij die haar focus richt op ondernemingen die gevestigd zijn in het midden van het land.

Koops Lease streeft naar langdurige en hechte klantenrelaties en ziet daarbij de motivatie van eigen medewerkers als cruciale factor om klanten wensen snel en volledig in te vullen.

De klant is nummer 1

Bij veel leasemaatschappijen draait alles om het wagenpark: het beheer van zoveel mogelijk auto’s, zoveel mogelijk autonummers. Bij Koops Lease bekijken we het anders. Bij ons gaat het vooral om de klanten. Om ondernemende mensen, die stuk voor stuk hun eigen ideeën en wensen hebben ten aanzien van hun mobiliteit. Zakenmensen, die deze mobiliteit op verantwoorde manier geregeld willen zien. Hoe intensief en professioneel wij ons ook bezighouden met de vele auto’s die we in beheer hebben, toch is dat niet de kern van ons werk. Iedere dag realiseren we ons dat in elke auto een tevreden rijder moet zitten. Een klant die in zakelijk opzicht goed is geadviseerd en kan rekenen op alle aandacht en service die maar denkbaar is. Uw nummerbord is daarom niet zo belangrijk. Het gaat ons om ú!

Zakelijk meedenken

Klanten van Koops Lease zijn over het algemeen ondernemers. Zij bekijken de mobiliteit van de mensen van het bedrijf vanuit een zakelijk perspectief. En zij realiseren zich dat het wagenpark niet een te groot beslag mag leggen op de liquiditeit van het bedrijf. Redenen waarom ze naar een oplossing zoeken, die binnen de eigen zakelijk situatie het beste past. Koops Lease wil daar graag in meedenken. En oplossingen aandragen die precies voldoen aan de specifieke wensen en ideeën die de klant formuleert. Zo is het voor de ene klant vooral belangrijk dat gereden kilometers zo goedkoop mogelijk blijven. Een andere klant hecht veel waarde aan representativiteit. En weer een ander vindt het aantrekkelijk verlost te zijn van al het financiële en organisatorische geregel. Dat alles vraagt van Koops Lease natuurlijk een grote mate van flexibiliteit. Maar daar zijn we professionals voor!

Maatwerk voor élk merk

Koops Lease is een universele leasemaatschappij. Dat betekent dat u als klant zelf kunt bepalen voor welk merk auto u kiest. En als u al jarenlang goede ervaringen met een bepaalde dealer hebt, kan dat voor u een belangrijke reden zijn om bij een bepaald automerk te blijven. In goed overleg met u en de dealer kan Koops Lease verder alles voor u in orde maken: de aankoop, de inruil van een vorige auto, de financiële afwikkeling, de verzekering, de belasting. Kortom, alles wat er maar nodig is om u zorgeloos te laten rijden. Over onderhoud, eventuele schade-afwikkeling, brandstofadministratie, vervangend vervoer en hulpdiensten worden heldere afspraken gemaakt, die in duidelijke lease-overeenkomsten worden vastgelegd. Uiteraard op basis van de persoonlijke en zakelijke prioriteiten die vooraf samen met u zijn vastgesteld.