Short Lease

Als je voor een (zeer) korte tijd een auto nodig hebt, komt short lease wellicht goed voor je uit. Ook als je de looptijd nog niet weet, kan Shortlease een oplossing voor je bieden. U hoeft geen langdurige en dure investering doen.

Looptijd

De looptijd van een Shortlease is variërend. Je kan de looptijd vaak zelf bepalen vanaf 1 maand tot 1 jaar. U kunt hierdoor zelf makkelijk bepalen hoelang je de auto nodig hebt. De leasecontract is vaak maandelijks opzegbaar, waardoor het een ideale uitkomst kan bieden voor uw situatie.

Voor wie?

Je kunt zowel zakelijk als pirvé een short lease afsluiten. Je kunt het als ondernemer bijvoorbeeld nodig hebben als u tijdelijk personeel in dienst heeft, een korte periode een auto nodig heeft of als u nog onzeker bent over uw startende bedrijf. 

Onderhoud

Tijdens de lease verzorgt de leasemaatschappij vaak voor de kosten zoals, onderhoud, verzekering, vervangend vervoer en pechhulp. Je hoeft dus zelf niets te regelen. Bovendien heeft het weinig tot geen invloed op uw liquiditeit en balans.